Bij Marvin's kunt u ook uw eigen producten opsturen om te laten graveren. Ons team staat klaar om u te ontzorgen.

Verhaal

WAAR HET BEGON...

Het verhaal begint in 2017 op de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool Utrecht. In het eerste jaar is het de bedoeling om een bedrijf in groepsverband op te richten. Samen met 5 mede-studenten ontwikkelde ik een horecaplank met 2 inkepingen om schuivende sausbakjes in de horeca tegen te gaan.

Nadat het project was afgerond is Marvin's Horecaplanken onstaan (voorheen Marvin's Borrelplanken). Mijn eerste taak was het vinden van een leverancier. In zowel binnen- als buitenland ging ik op zoek naar houtbewerkers en fabrikanten. Nadat de juiste leverancier zich aanbood, ben ik direct op zoek gegaan naar mijn eerste klant.

Mijn leverancier werd restaurant Bij Moov. Bij Moov verwees me door naar meubelzaak De Koperen Bel. Zij zochten een horecaplank met hierin de Domtoren gegraveerd. Dit was het begin van Marvin's Horecaplanken.

Ons houten promotie- en presenteer materiaal voorzien wij van gravures. Het graveren willen wij voor andere partijen graag doen omdat wij hiervoor de expertise en machines hebben. U bedenkt het, wij maken het!

Link naar Marvin's Horecaplanken

 
Marvin Oltmans (eigenaar van Marvin's Horecaplanken) ziet u in het midden. Links ziet u Sjoerd Dekker en rechts Jeffrey Oltmans (vader van Marvin).